Reporting Issues

Use this forum to note any problems you find in eHive or suggestions you have for enhancements.
phillipsmuseum
Posts: 7
Joined: Wed Dec 03, 2014 5:50 am

Reporting Issues

Postby phillipsmuseum » Fri May 22, 2015 3:20 am

I have been having issues with Reporting for the past 2 weeks. I previously posted in regards to this with no response. Is there a bug in the system currently where other's are having the same issue? No matter what report I choose, they all fail within a few seconds of creating them. Any suggestions would be appreciated, it has been very difficult for us to gather the needed information without the reporting feature. Thanks.

Naomi
Posts: 29
Joined: Tue Oct 14, 2014 2:18 pm

Re: Reporting Issues

Postby Naomi » Fri May 22, 2015 4:27 pm

Hi there,

My apologies for the delay in responding to your original post. Our developer has been made aware of the issue with reporting and is currently investigating the cause. We will have a fix in place as soon as possible.

With kind regards,
Naomi

phillipsmuseum
Posts: 7
Joined: Wed Dec 03, 2014 5:50 am

Re: Reporting Issues

Postby phillipsmuseum » Wed May 27, 2015 5:58 am

Thank you for your prompt attention- looking forward to hearing there's a fix.

paul
Posts: 193
Joined: Thu May 08, 2008 10:31 am
Location: Auckland

Re: Reporting Issues

Postby paul » Wed Jun 03, 2015 10:07 am

We released a minor update to the site today. Let us know if you're still have problems with the reports.

Thanks,
Paul


Return to “Software Feedback and Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests