Sort by Object Number not working properly

Use this forum to note any problems you find in eHive or suggestions you have for enhancements.
FlindersShire
Posts: 22
Joined: Wed Jun 08, 2011 4:57 pm

Sort by Object Number not working properly

Postby FlindersShire » Mon Nov 19, 2012 12:20 pm

Hi,
I've just tried to sort my objects by Object Number (both ascending and descending) and the list that comes up is not in order, nor does it start with either the first or last object.

Any help would be appreciated.

Cheers,
Sam

Zoe
Posts: 42
Joined: Thu May 08, 2008 11:29 am

Re: Sort by Object Number not working properly

Postby Zoe » Mon Nov 26, 2012 7:58 am

Hi Sam,

We are working on this issue now, it was brought to our attention last week. I can post an update for you when we have released a fix for this to eHive.

Thanks for your patience.

Zoe

FlindersShire
Posts: 22
Joined: Wed Jun 08, 2011 4:57 pm

Re: Sort by Object Number not working properly

Postby FlindersShire » Mon Nov 26, 2012 12:03 pm

Thank you Zoe. :)

Zoe
Posts: 42
Joined: Thu May 08, 2008 11:29 am

Re: Sort by Object Number not working properly

Postby Zoe » Thu Nov 29, 2012 9:30 am

Hi there,

We have fixed this issue now and released the fix to eHive last night. You should be able to sort your records normally now.

Please let us know if you have any further issues, and thanks for your patience.

Kind regards,

Zoe

FlindersShire
Posts: 22
Joined: Wed Jun 08, 2011 4:57 pm

Re: Sort by Object Number not working properly

Postby FlindersShire » Mon Dec 03, 2012 4:46 pm

Hi Zoe,
I'm afraid my objects are still not sorting in number order. :(

Sam

FlindersShire
Posts: 22
Joined: Wed Jun 08, 2011 4:57 pm

Re: Sort by Object Number not working properly

Postby FlindersShire » Mon Dec 03, 2012 4:49 pm

I've logged out and logged back in and it seems to be fine now.
Thanks. :)


Return to “Software Feedback and Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest