Search found 55 matches

by VanessaC
Fri Jul 13, 2012 2:54 pm
Forum: Cataloguing Questions
Topic: Upload images - losing image caption
Replies: 8
Views: 7564

Upload images - losing image caption

hi Paul and team We are having a problem when trying to upload more than one image. When we save only the first image is saved to the record BUT the image caption is not saved. To add multiple images or to add an image caption we need to save the record and then go in an edit multiple times to get t...
by VanessaC
Sat Jul 07, 2012 4:34 pm
Forum: Cataloguing Questions
Topic: Search syntax
Replies: 1
Views: 3189

Search syntax

Hi Guys Can you help with a search request please. Our database has a combination of our own objects and objects we have on loan. We differentiate objects with our numbering system. Our objects are in the format RLC.2012.001 Our loan objects are in the format LOAN.02.001 I would like to conduct sear...
by VanessaC
Thu May 24, 2012 4:42 pm
Forum: Cataloguing Questions
Topic: Pick list fields freezing...
Replies: 1
Views: 3214

Pick list fields freezing...

Hi ehivers We are getting a really frustrating error happening when entering new records or editing existing records. It happens when we use a pick list field and enter a value that doesn't exist and hit select. For example, you do a typo in the pick list field and hit enter and the pick list field ...
by VanessaC
Fri Apr 13, 2012 1:06 pm
Forum: Cataloguing Questions
Topic: Search on object_type
Replies: 1
Views: 3102

Search on object_type

Hi ehivers I would like to do a search on object type to get all records that are "footballs". I enter the query object_type:footballs but I get too many results. This search picks up all object types that include the word football e.g "football uniforms", "football cards&qu...
by VanessaC
Wed Apr 11, 2012 4:05 pm
Forum: Cataloguing Questions
Topic: Location pick list - deleted values re-appearing
Replies: 2
Views: 3441

Location pick list - deleted values re-appearing

HI Fiona, Paul
We have deleted a large number of old values from the location pick-list. They all show 0 records attached, they appear to be deleted BUT when you go to Edit or Create a new records - all the deleted values are still there.

Help please
Vanessa
by VanessaC
Mon Feb 20, 2012 4:13 pm
Forum: Cataloguing Questions
Topic: eHive - slow
Replies: 1
Views: 2881

eHive - slow

Hi Guys
Any issues with eHive today (Mon 20 Feb). Is has been incredibly slow (searching, entering records, adding and deleting tags). Its taken almost all day to enter 20 odd records

We are not having any issues with other websites and no issues with our service provider etc

Thanks
Vanessa
by VanessaC
Tue Feb 07, 2012 5:00 pm
Forum: Cataloguing Questions
Topic: Use of symbols (- . etc) in Tag field
Replies: 4
Views: 4489

Re: Use of symbols (- . etc) in Tag field

ok thanks paul - appreciate quick response
vanessa
by VanessaC
Tue Feb 07, 2012 10:36 am
Forum: Software Feedback and Suggestions
Topic: INVENTORY REPORT - does not include title
Replies: 1
Views: 3737

INVENTORY REPORT - does not include title

Hi Paul and Fiona Suggestion re the Inventory Report - can we include the title you give the report. The title you name the report does not appear on the print out of the report i.e. every inventory report has the generic "Inventory Report" title. The title only appears in the report page ...
by VanessaC
Mon Feb 06, 2012 11:31 am
Forum: Cataloguing Questions
Topic: Use of symbols (- . etc) in Tag field
Replies: 4
Views: 4489

Re: Use of symbols (- . etc) in Tag field

hi Paul
Can you give me an update on this, whether it will be fixed and timing? We are actively using the tag field to code objects for our museum installation. If we can't use decimal points and hyphens in the tags, I will need to look at another option asap

thanks
Vanessa
by VanessaC
Mon Jan 09, 2012 3:17 pm
Forum: Cataloguing Questions
Topic: Use of symbols (- . etc) in Tag field
Replies: 4
Views: 4489

Use of symbols (- . etc) in Tag field

Paul, Fiona There seems to be a bug in the Tag field. We have been using both full stops and hyphens in the tag field previously but now, they do not seem to be accepted? When you enter a term, e.g. a hypenated surname Joyton-Smith, the name appears as Joytonsmith without the hyphen. The same thing ...

Go to advanced search